Voordelen van Service

Robot service is een belangrijk aspect waarmee u rekening dient te houden wanneer u werkt met een industriële robot. Net als elk ander object profiteert het ook van service. In het algemeen is het altijd beter om een probleem te voorkomen in plaats van op te lossen. Laten we eerlijk zijn, wat heb je eraan om een industriële robot te hebben, wanneer deze tijdens productietijd defect raakt.

Wat moet je doen als je robot een alarm geeft? Hoe reserveer je de middelen om die robot te kopen die je in de toekomst vooruit helpt?
Wij zijn van mening dat het enige juiste antwoord robot service is!

IRSA biedt alle essentiële robot services waarvan uw bedrijf het meest profiteert. Van robotonderhoud, geschikte robottraining voor uw personeel, als ook belangrijke robotonderdelen. Bovendien bieden wij robot lease om uw efficiënte toekomst te realiseren!

"Onze robotdiensten bestaan uit robotonderdelen, robotonderhoud, robottraining en robot lease!"

Robot Lease

Investeren in industriële robots is een solide keuze. Met Robot lease maken we het mogelijk om voor elk type bedrijf te automatiseren. Robot lease maakt het mogelijk om een robot te implementeren, zonder het hele bedrag in één keer te hoeven betalen. Op deze manier kunt u een industriële robot zijn eigen geld laten verdienen zoals elke gewone werknemer.

Robot Lease
Robot Maintenance

Robotonderhoud

Goed uitgevoerd robotonderhoud is van het grootste belang om de toegevoegde waarde voor uw bedrijf te waarborgen. IRSA biedt gepland periodiek onderhoud en een service voor het oplossen van problemen in geval van storingen. Door robotonderhoud uit te voeren, is het minder waarschijnlijk dat een industriële robot op het slechtste moment defect raakt. IRSA biedt zowel enkel- als aanbevolen periodiek robotonderhoud. Bovendien reageert ons troubleshooting team adequaat op de opgetreden storing. Wij laten uw robot binnen no-time weer draaien!

Ontdek Robotonderhoud

Robottraining

Wanneer u een robot implementeert, heeft uw personeel baat bij robottraining. Met de juiste robottraining kunnen medewerkers direct reageren in geval van een kleine storing. Meestal zelfs zonder contact op te nemen met een van onze experts! Het resultaat hiervan is dat uw bedrijf profiteert van kortere uitvaltijden en dus minder omzetverliezen.

Robot Training
robot parts

Robotonderdelen

Met een grote voorraad aan robotonderdelen bieden we een levenslange service. De belangrijkste robotonderdelen om een industriële robot draaiende te houden, zijn op voorraad in ons magazijn. Alle robotonderdelen zijn volledig getest op functionaliteit en in uitstekende staat. Om deze reden zorgen wij voor snelle levertijden! Daarnaast worden ze met garantie geleverd!
Van elektronische Main CPU-kaarten tot Mechanische polsen, u kunt ze vinden in onze webstore!

Winkel Robotonderdelen

Kunnen wij u helpen met vragen over onze Service?