Wat is een refurbished industriële robot?

Een refurbished industriële robot is een gebruikte robot die volledig is opgeknapt door ons toegewijde team. Omdat industriële robots op duurzaamheid zijn gebouwd behalen zij jaren later nog steeds dezelfde precisie. Bovendien maakt automatisering met een refurbished industriële robot het voor ieder bedrijf mogelijk om een efficientere toekomst te realiseren.

Het refurbishen van een industriële robot

Bij IRSA streven wij naar robots van uiterst goede kwaliteit. Daarom worden robots grondig gepoetst en vervolgens van een nieuwe laklaag voorzien. Daarnaast worden zij uitvoerig getest en voorzien van een onderhoudsbeurt. Dit is waarom het mogelijk is deze robots met IRSA garantie te verkopen.

 

Na het refurbishen is de industriele robot weer klaar voor een nieuwe uitdaging. De robot is nu in de mogelijkheid zonder problemen een van de robot toepassingen uit te voeren. Of het nu robot handling, robot lassen of overige robot toepassingen zijn. Een door IRSA refurbished industriële robot kan er weer tegenaan.

Refurbished industrial robot

Ik wil een industriële robot kopen

Dat kan! Bij IRSA kunt u een industriële robot kopen in alle soorten en maten! Met ons grote aanbod zijn wij in de mogelijkheid op velen verschillende vragen in te spelen. De payload van onze modellen gaan van 2 kg tot wel 700kg! Iedere robot is speciaal voor verschillende toepassingen ontworpen. Door de opknapbeurt, kunt u bij ons enkel een industriele robot kopen die in uitermate goede conditie verkeerd. Hieronder hebben wij een aantal robots van onze uitgebreide collectie uitgelicht.

Robot Voorraad

Uitgelichte Robots

Kunnen wij u helpen met vragen met betrekking tot refurbished industriële robots?