Waarom Industriële Robots?

Medewerkers in het productie proces voeren vaak zware en ergonomisch onverantwoorde werkzaamheden uit. Bijvoorbeeld het beladen van machines en het tillen van zware voorwerpen. Daarnaast kunnen herhaaldelijke taken binnen bedrijven saai zijn waardoor het lastig is om de concentratie erbij te houden. Vooral bij werkzaamheden waar uiterste precisie vereist is kan dit problemen opleveren.

Industriële robots zijn aanvankelijk geïmplementeerd binnen bedrijven om werkzaamheden herhaaldelijk en tot op de tiende millimeter precies uit te voeren. Daarnaast kunnen industriële robots producten tot wel 2300 kg tillen! Omdat bij de inzet van industriële robots de efficientie toeneemt zal er minder verspilling ontstaan. Dit resulteert in lagere kosten en dus hogere winsten.

“Wij leveren refurbished robots als ook nieuwe robots voor een efficiënte toekomst”

Refurbished Robots

Op het moment dat een robot door ons refurbished wordt, ziet deze er uit als een nieuwe robot. Bovendien worden onze refurbished robots voorzien van een onderhoudsbeurt, zodat deze ook de gewenste prestaties leveren. Hierdoor kunnen wij de robots leveren met IRSA garantie.

Er staat een grote voorraad refurbished robots klaar om uw geautomatiseerde toekomst te realiseren. Deze robots kunnen hierdoor op zeer korte termijn, wereldwijd geleverd worden. Vanwege de nauwe samenwerking met FANUC voeren wij hoofdzakelijk FANUC robots binnen onze collectie. Daarnaast bieden wij ook andere merken aan waaronder KUKA.

Ontdek Refurbished Robots
Refurbished robots

FANUC R-2000 Serie

De meest veelzijdige robot wereldwijd

Ontdek

FANUC M-710 Serie

Snelle All-Rounder

Ontdek

FANUC M-900 Serie

Hoge Payload, Groot Bereik

Ontdek
New Robots

Nieuwe Robots

Niet alleen voor de refurbished robots, maak ook voor nieuwe robots is IRSA een geschikte partner. Wij hebben een langdurige samenwerking met fabrikanten als FANUC en KUKA. Met nieuwe robots kunt u met de laatste technologische trends uw bedrijf automatiseren. Wanneer het wel gewenst is maar niet binnen het huidige budget past is er een mogelijkheid nieuwe robots te leasen.

Ontdek Nieuwe Robots

Gebruikte Robots / Tweedehands Robots

De termen “gebruikte robots” of “tweedehands robots” willen zeggen dat zij in het verleden zijn gebruikt voor andere toepassingen. Bij vele andere producten is het al jaren razend populair om gebruikte varianten aan te schaffen daar ze nog steeds zeer functioneel zijn. Om het plaatje compleet te maken worden de robots door ons refurbished. Als resultaat zien die “gebruikte robots” of “tweedehands robots” er weer uit als nieuw.

Used Robots

Kunnen we u helpen met vragen over Industriële Robots?