Een Geautomatiseerde Toekomst

Automatisering is de samenwerking met-, of het vervangen van mensen door machines. Belangrijke drijfveren voor automatisering zijn economisch maar ook sociaal verantwoordelijk. Robots kunnen saaie maar ook zeer gevaarlijke werkzaamheden van mensen overnemen. Omdat robots uiterst precies te werk gaan neemt de efficientie in het proces aanzienlijk toe. Dit resulteert dat er minder verspilling wat resulteert in lagere kosten en dus meer winsten.

IRSA biedt automatisering met industriële robots. Robots zijn aanvankelijk geïmplementeerd binnen bedrijven om taken nauwkeurig uit te voeren. De nauwkeurigheid is tot op de tiende millimeter precies. Dit is waarom een industriële robot perfect voldoet aan de term automatisering. Industriële robots zijn voor vele verschillende applicaties inzetbaar. Wanneer het totale proces goed geprogrammeerd en geengineerd wordt resulteert dit in een eindproduct van hogere kwaliteit.

“Wij streven naar maximale efficiëntie in uw bedrijfsproces”

Robot Toepassingen

Een industriële robot is voor vele verschillende toepassingen inzetbaar. Over het algemeen kunnen de robot toepassingen worden ingedeeld onder handling robots, las robots en overige uitvoerende toepassingen. Omdat er nog veel meer robot toepassingen mogelijk zijn, is een industriële robot van grote toegevoegde waarde voor uw bedrijf. Ons team van ervaren en toegewijde robot programmeurs staan klaar om uw geautomatiseerde toekomst te realiseren.

Ontdek
Robot Programming
Engineering

Engineeren

Het engineeren van een geautomatiseerd proces is ervoor zorgen dat alle variabelen goed op hun plaats zijn. Vooral wanneer maximale efficiëntie en precisie gewenst zijn. Bovendien is engineering het construeren van alle hulpmiddelen om de efficiëntie van een robot te verbeteren. Denk hierbij aan robot grijpers of een track waarop een robot over rails kan bewegen. IRSA en partners werken samen om uw bedrijf vooruit te helpen.

Kunnen wij u helpen met vragen over Automatisering?