Klaar voor de toekomst?

Ontdek hoe een Industriële Robot u vooruit kan helpen

Your gateway to increased efficiency

Als ondernemer bent u iedere dag bezig met het werken aan de toekomst. IRSA kan daarin met de inzet van een industriële robot voor u een betekenis hebben. Wij zijn een bedrijf met een grootste aanpak waar breed inzetbare en ervaren medewerkers, welke afkomstig zijn uit de gebruikswereld van de industriële robot, werkzaam zijn om snel en adequaat klanten te bedienen bij welke vraagstelling dan ook om dat werkelijkheid te laten worden. IRSA richt zich nationaal en internationaal op:

Nieuwe Robots, Gebruikte Gerenoveerde Robots, Spare- parts, en Robotic Services zoals: Advies, programmeren, service & onderhoud en training. De industriële robot is universeel inzetbaar hetgeen voor velen drempelverlagend werkt waardoor de robot ook voor kleinere industrieën binnen handbereik is gekomen. Daarom heeft IRSA nu al geïnvesteerd in de techniek van morgen met een goed uitgebalanceerd programma op het gebied van robotica en met veel ruimte voor individuele wensen.

bij IRSA denken we met u mee en geven we professionele hulp met het maken van een juiste keuze, voor nu en voor in de toekomst.

OnRobot logo